Skip to content

Historic Charleston Foundation logo

images banner
images banner small

Search Term Record

Metadata

Related Records

  1. 107 East Bay Street (John Blake Building) - ca. 1996

    B&W photograph of 107 East Bay Street (John Blake Building), front (east) elevation. Shows the corner of East Bay and Elliott Streets. (Two copies of photo in sleeve.)

    Record Type: Photo

    107 East Bay Street
  2. 109-115 East Bay Street (Printer's Row / Cogswell Building) - ca. 1996

    Two B&W photographs of 109-115 East Bay Street (Printer's Row / Cogswell Building): a: Front (east) elevation showing the southeast corner of the building and the street corner, East Bay and Elliott Streets. b: Detail showing "Cogswell Building" carved into the front of building.

    Record Type: Photo

    a: 109-115 East Bay Street (ca. 1996)
  3. 114-120 East Bay Street (Coates' Row) - 1970

    Three B&W photographs of 114-120 East Bay Street (Coates' Row): a: Front (west) elevation, showing the southwest corner of the building. Carolina Brokerage Co. sign on front of 114 East Bay Street. b: Street view of Coates' Row and the Old Exchange Building, 114-122 East Bay Street. Corner of East Bay and Elliott Streets at right. c: Coates' Row featuring 116 East Bay Street. Photos dated June 1970.

    Record Type: Photo

    a: Coates' Row (114-120 East Bay Street) (1970)
  4. 18-20 Elliott Street - ca. 1996

    B&W photograph of 18-20 Elliott Street (Mills and Gibbs Tenements), south (front) elevation.

    Record Type: Photo

    18-20 Elliott Street
  5. 18 and 20 Elliott Street (William Mills and George Gibbs Tenements) - ca. 1996

    Two B&W photographs of 18 and 20 Elliott Street (Mills and Gibbs Tenements), south (front) elevation.

    Record Type: Photo

    a: 18 Elliott Street
  6. 20 Elliott Street (George Gibbs Tenement) - 1970s?

    View of 20 Elliott Street (George Gibbs Tenement) through the brick arch across the street.

    Record Type: Photo

    20 Elliott Street
  7. 21 Elliott Street - 1999

    B&W photograph of 21 Elliott Street (1999), north (front) elevation.

    Record Type: Photo

    21 Elliott Street (1999)
  8. 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement) - ca. 1940

    B&W photograph of 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement), south (front) elevation. Appears to be a reprint of a 1940s photo,

    Record Type: Photo

    22 Elliott Street
  9. 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement) - ca. 1953

    Five B&W photographs of 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement): a: South (front) elevation. Taken from across the street. The edge of 20 Elliott Street at right; street curb and plants in foreground. b: View cross the entry hall through the open front door. c-e: Drawing rooms. d: Dining room.

    Record Type: Photo

    a: 22 Elliott Street (ca. 1953)
  10. 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement) - ca. 1996

    Two B&W photographs of 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement): a: South (front) elevation. b: Close-up view of first floor windows and doorway.

    Record Type: Photo

    a: 22 Elliott Street
  11. 4 Elliott Street (David Saylor House) - ca. 1996

    Three B&W photograph of 4 Elliott Street (David Saylor House): a: Southwest corner of the building. b: South (front) elevation. c: West elevation also showing the south elevation extending east.

    Record Type: Photo

    a: 4 Elliott Street
  12. 4 Elliott Street (David Saylor House) - Undated

    Two B&W photographs of 4 Elliott Street (David Saylor House): a: South elevation, showing original street (business) entry. (Edge of 3 Elliott at lower right.) b: West elevation.

    Record Type: Photo

    a: 4 Elliott Street
  13. 8-12 Elliott Street (David Saylor House) - ca. 1996

    B&W photograph the view looking west on Elliott Street from 8 Elliott Street. Also shows 10 Elliott Street and 12 Elliott Street.

    Record Type: Photo

    8-12 Elliott Street (ca. 1996)
  14. 9-11 Elliott Street - Undated

    Two B&W photographs of 9-11 Elliott Street, both showing the northwest corner of the buildings, taken at slightly different orientations. Photo B not scanned.

    Record Type: Photo

    a: 9-11 Elliott Street
  15. Doorway, 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement) - ca. 1996

    B&W photograph of the doorway to 22 Elliott Street (Gibbs-Blackwood Tenement).

    Record Type: Photo

    22 Elliott Street Doorway

Thank You!

Confirmation Message Here....